fbpx

DISSENY WEB

CREEM UN LLOC WEB PROFESSIONAL PER AL TEU NEGOCI

Una pàgina web que us ajudarà en molts factors a l’hora de fer-vos conèixer.  Presenta els teus productes i serveis o simplement compartir la ubicació de la teva empresa amb la resta del món. A més de tot això, milloraràs la teva imatge corporativa amb els nostres dissenys únics i innovadors.

Perquè necessites una pàgina web

La teva competència ja és a internet, tu decideixes si quedar-te enrere o fer-te forat al mercat

Aconsegueix nous clients

Ven per internet

Arriba a més gent

potencia la teva marca

Millora la teva imatge

Automatitza el teu negoci

CARACTERÍSTIQUES DE LES NOSTRES PÀGINES WEB

ET MOSTREM EL QUE OFERIM PER AL TEU ESPAI WEB

DISSENY WEB RESPONSIVE

La teva pàgina web adaptada per a tots els dispositius.

Màrqueting en el Delta del Ebro
Màrqueting en el Delta del Ebro

OPTIMITZADA EN SEO

Preparem el teu lloc web perquè Google ens doni el vistiplau.

COPYWRIGHT PROFESSIONAL

Creem espais web amb contingut d’alta qualitat.

Màrqueting en el Delta del Ebro
Màrqueting en el Delta del Ebro

DISSENY INNOVADOR

Dissenys únics i exclusius per al teu negoci en línia.

DISSENY WEB EDITABLE

El teu mateix@ podràs gestionar la teva pàgina quan vulguis.

Màrqueting en el Delta del Ebro
Màrqueting en el Delta del Ebro

ANALÍTIQUES REALS

Podràs veure el rendiment de la teva web a Google Analytics o Google Search Console.

Millora les visites de la teva web amb SEO

Nosaltres t’ajudem a aconseguir-ho.

Màrqueting en el Delta del Ebro

DISSENY WEB A MIDA

DISSENYEM LA TEVA PÀGINA WEB SEGONS EL TEU GUST I NECESSITATS

Oferim tota mena de dissenys web, volem mostrar-te que la importància no és només el preu, que també, sinó l’acabat i la funció que ha de tenir aquest meravellós avenç de la tecnologia perquè el teu negoci pugui créixer cada cop més.

Dinámiques, estètiques i exclusives! Estem parlant de llocs web funcionals alhora que atractius. No us preocupeu si no us coneixeu en una zona determinada, amb un bon posicionament web, els clics a la vostra pàgina arribaran sols.

Si confies en nosaltres, posarem la teva empresa al lloc que es mereix. Personalitzarem la web a la teva manera perquè et sentis relacionat amb la teva imatge corporativa, però a més, els nostres professionals aplicaran tots els seus coneixements en disseny basat sobre l’experiència d’usuari perquè Google ens doni el vistiplau de la pàgina i així poder posicionar-nos a la part alta dels cercadors.

BENEFICIS DE CONTRACTAR ELS NOSTRES SERVEIS DE DISSENY WEB

Hi ha moltes empreses en el sector del disseny i programació web, però nosaltres et demostrarem que podem plasmar a la perfecció les idees que tenies al cap sobre com seria el teu espai web ideal.

Flexibilitat

Comunicació directa amb el client i observació de canvis al moment.

Innovació

Dissenyadors joves amb ganes de treballar és sinònim dinnovació i creativitat.

Qualitat - Preu

Top 5 empreses en millor relació qualitat-preu al territori de Tarragona, Espanya.

Lliurament Puntual

Puntualitat màxima a tots els lliuraments dels nostres projectes.

CONTRACTA EL TEU LLOC WEB ARA!

TOT EL QUE INCLOUEN ELS NOSTRES SERVEIS WEB

Disseny i Manteniment

Necessites una pàgina web per a la teva empresa i resulta que cercant per internet has trobat una web que t’agrada. A IPM Projects no hi ha límits de creació , així que si vols alguna cosa molt semblant a alguna pàgina vista anteriorment, nosaltres ens encarreguem d’això.

La teva web es dissenyarà totalment al teu gust, et facilitarem un link on podràs veure els canvis de la teva pàgina en línia. D’aquesta manera, contactaràs amb el dissenyador de forma directa per reemplaçar qualsevol títol, text, imatge, etc.

Si la teva empresa encara no té un logotip o t’agradaria modificar-lo i/o renovar-lo, no hi ha cap problema, nosaltres ens encarreguem.

Una botiga en línia estètica dissenyada totalment per atraure els clients. Si vols començar amb la venda per internet i que la teva botiga en línia no et costi un ull de la cara, aquest és el teu lloc.

Un web preparat per tenir una bona visualització en ordinador, tablet i mòbil. Econòmic i còmode.

La teva web serà totalment autogestionable. Podràs canviar qualsevol objecte que no et faci el pes en qualsevol moment i de la manera que vulguis. T’explicarem com.

Un bon posicionament web és important perquè la teva pàgina obtingui clics i clients nous. Amb la nostra estratègia de posicionament 100% orgànic obtindràs milers de visites al lloc web. Més info del servei aquí: SEO

Crearem landings per a la teva empresa i així poder convertir els teus visitants en futurs clients. Per si no ho sabies, moltes empreses conegudes com Amazon, Zalando i Nike utilitzen aquestes estratègies. (Una landing page de qualitat et pot proporcionar grans beneficis)

Podem crear tot tipus de formularis de contacte perquè els teus clients no us oblidin de deixar el seu correu electrònic a la teva web. Farem servir les finestres emergents (Pop-ups) per millorar les conversions de la teva pàgina.

Una bona pàgina no pot fer servir fotografies de baixa qualitat, nosaltres et proporcionarem tot tipus de fotografies en alta definició perquè la teva web tingui un acabat més que professional.

Totes les pàgines web han de tenir el seu manteniment, cal actualitzar les versions dels programes i comprovar que siguin compatibles, sinó que la web pot tenir errors constantment.

Seguretat i Extres

El hosting i domini seran inclosos a la web perquè siguin de la teva propietat de per vida. (Sempre que renovis amb nosaltres a final d’any. El preu de la renovació està inclòs en el pressupost de la web)

La teva web obtindrà el mític certificat SSL , l’ encarregat de protegir la teva web i demostrar als visitants la seguretat i autenticació de la mateixa.

No només protegirem la teva pàgina web, sinó que donarem seguretat als visitants amb múltiples programes anti-hacking.

El nostre equip està al dia de tots els canvis referents al compliment de les polítiques de protecció de dades, cookies, privadesa i avís legal. Mantindrem la teva web al dia per no tenir cap sorpresa.

Al costat dels serveis anteriors, també et proporcionarem una base de dades on podràs gestionar aspectes de la teva web. (Recomanat no utilitzar per a persones sense el coneixement adequat)

Correus del tipus info@miempresa.com seran teus en contractar els nostres serveis web. Si mai no has treballat amb nosaltres, et regalem el teu primer correu professional.

Crearem el teu usuari google my business perquè el teu local comercial es pugui enllaçar amb la teva pàgina web i així poder captar un nombre més gran de clients a la teva zona de manera sincronitzada.

Si ja tens les xarxes socials de la teva empresa en estat operatiu, connectarem la teva pàgina web a les xarxes socials perquè puguis compartir totes les novetats de la teva web.

Connectarem la vostra pàgina web a Google Analythics perquè pugueu veure qui, d’on i quan entren els vostres clients , entre moltes més dades d’interès i de manera molt pràctica.

Enllaçarem la teva pàgina web amb el Whatsapp d’empresa que tinguis, de manera que un visitant pugui parlar directament directament on siguis.

A IPM Projects disposem d’un equip de càmeres professionals per realitzar qualsevol sessió necessària per al disseny posterior d’un espai web. Veure més sobre el servei aquí: Creació de Contingut

Màrqueting en el Delta del Ebro

Crea el teu propi pressupost

A mida i totalment ajustable. Tu tries que vols i que no a la teva pàgina web. 🖌

Info sobre servicios SEO

Info sobre serveis SEO

Vamos a hacer cosas grandes

Vam fer coses grans